Over JeCo belastingadvies


JeCo belastingadvies. Ik ben Remco Siegers.

JeCo belastingadvies B.V. is het belastingadvieskantoor van Remco Siegers gevestigd in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen). Na mijn studies fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en fiscaal recht aan de Universtiteit van Tilburg heb ik 15 jaar ervaring opgedaan bij (grotere) accountantskantoren en belastingadviesbureaus. Op 1 april 2019 ben ik JeCo belastingadvies gestart. Klik voor informatie over mij en mijn werkervaring op het LinkedIn logo onderaan deze pagina.

 

Om de kwaliteit van mijn dienstverlening voor mijn cliënten te waarborgen ben ik aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Het Register Belastingadviseurs is dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers (en particulieren) vinden in 'hun' RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

JeCo belastingadvies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale advisering in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. 

 

Mijn motto: Ik vind dat iedereen, van ondernemers tot particulieren, recht heeft op goed en begrijpelijk belastingadvies. Geen uurtje factuurtje, maar vooraf afgesproken vaste prijzen.

 

 

Over JeCo belastingadvies